Nieuws

Bikkel iBee Tuba

 Bikkel iBee Tuba

Slank design door intube accu en compacte middenmotor

 

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Limburgse bodem. Bikkel Bikes is in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs.

Nederland staat bekend om zijn fietsen maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden in het Limburgse Nederweert ontwikkeld en opgebouwd en onderscheiden zich daarmee op de Nederlandse markt. De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan klanten.

Tevens is de middenmotor in deze fiets nieuw met een compactere uitvoering van de reeds bekende iBee midden motor. De motor ondersteunt en reageert bijzonder soepel en doet zijn werk geruisloos. “ Ten opzichte van de eerdere iBee middenmotor is de nieuwe middenmotor 30% kleiner en 1,2 kg lichter terwijl de geleverde kracht maar liefst 85Nm is gebleven.

De Tuba is voorzien van een Nexus 7 versnellingssysteem en uitgevoerd met een ketting of riem aandrijving. Hij is leverbaar met een accu capaciteit van maar liefst 630 Wh.

Consumentenprijs vanaf € 2649,-

 

Bikkel iBee Tuba

Je houd misschien ook van..